Від сьогодні тернопільські школи працюватимуть за змішаною формою навчання

Опубліковано:
19 Квітня, 2021

У закладах освіти м. Тернополя ситуація із захворюваністю на COVID-19 залишається стабільною.

Два тижні тому на COVID-19 хворіло 78 вчителів, зараз – 34. Серед учнів попередні два тижні хворіло 45 осіб, зараз – 26. Стабілізується і зменшується кількість хворих і в дитячих садочках.

Зважаючи на позитивну статистику із захворюваністю на коронавірус серед учнів та педагогів, оперативний штаб прийняв наступне рішення: з 19 квітня організувати освітній процес для учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти з використанням змішаної форми навчання, а це –  навчання групами по 15 осіб через день, учні 1-4 класів навчатимуться в звичному режимі.

Очна форма навчання передбачена і для вихованців закладів позашкільної освіти та учнів (студентів) закладів професійної (професійно-технічної) освіти, Галицького коледжу імені В. Чорновола, Тернопільського фахового коледжу ТНПУ ім. І. Пулюя. Під час організації освітнього процесу необхідно забезпечити неухильне дотримання вимог санітарного законодавства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #крантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пандемія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: