На дзвони кафедрального собору Тернополя залишилося зібрати десяту частину коштів

З Божою допомогою триває будівництво кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина та Єлени. Його дзвіницю прикрашатимуть 15 дзвонів, які будуть скликати віруючих на молитву.

Нині є унікальний шанс долучитися до спорудження головного храму єпархії, допомігши придбати дзвони. Долучитися до цього може кожен.

З благословення архієпископа Тернопільського і Кременецького Нестора триває збір коштів на придбання дзвонів. Найбільший із них – вагою 330 кг, найменші – по 5 кг. За християнською традицією, імена жертводавців, за їхнім бажанням, можуть бути увіковічені на дзвонах.

Охочих внести свою лепту в будівництво собору та розвиток єпархії просимо звертатися до ключаря кафедрального собору свв.рівноапп. Костянтина та Єлени протоієрея Володимира Зубілевича, тел. +380 (97) 744 81 38.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська єпархія Православної Церкви України  

Коментарі