На бережанських ринках зафіксували порушення карантинних вимог

Опубліковано:
19 Квітня, 2021
У суботу в Бережанах здійснили перевірки місцевих ринків на дотримання потиепідемічних вимог.

Моніторинг здійснювали працівники поліції, Держпродспоживслужби та міськради. Робоча група провела обстеження ринку РайСТ, промислового ринку ПрАТ «Меркурій» та площадок по вул. Привокзальна і вул. Пушкіна. Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці Бережанської міськради.

За результатами обстеження зафіксовано порушення щодо організації торгівлі. Складено адмінпротокол. По цьому факту будуть вжиті відповідні санкції.

Із суб’єктами підприємницької діяльності на ринку РайСТ проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання карантинних обмежень під час торгівлі.

На промисловому ринку ПрАТ «Меркурій» встановлено факти дотримання протиепідемічних вимог, наявність маркувань щодо дотримання дистанції, засобів індивідуального захисту, місць збору використаних засобів індивідуального захисту. Порушень не виявлено.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: