10 правил життя мудрої жінки. Шкода, що не всі їх дотримуються

Опубліковано:
18 Квітня, 2021

Мудра людина розуміє певні закони життя, що дозволяє їй простіше досягати поставленої мети. Особисто я керуюся такими правилами, щоб ніколи не відчувати жалю про свої вчинки.

1. Не впадати в крайнощі

Хоча ми і говоримо про правила, яких обов’язково потрібно дотримуватися, найголовніше для жінки – не впадати в будь-які крайнощі. Завжди потрібно залишати собі життєвий простір для вільних дій на свій розсуд.

2. Не прощати двічі

З людиною, яка двічі наступила на ті ж самі граблі при спілкуванні з вами, краще не мати спільних справ. Якщо її не навчила перша ситуація, то наскільки ймовірним є, що вона виправиться після другої?

Кожна людина має право на помилку, але якщо вони повторюються час від часу, то краще залишити цю людину за межами свого кола спілкування.

3. Шукати компроміси при спілкуванні

Не полінуйтеся піклуватися не тільки про свою вигоду, а й про те, щоб ситуація була корисна вашому співрозмовнику або опоненту.

Зрозуміло, свою точку зору теж потрібно захищати, але навіть вороже налаштована людина піде вам назустріч, якщо побачить, що теж зможе отримати вигоду з ситуації.

4. Не просити

Не слід ні про що просити людей, і вже тим більше тих, у яких більше можливостей, ніж у вас. В іншому випадку завжди є шанс залишитися від когось залежною. Ще гірше, якщо це увійде в звичку. А мудра жінка завжди повинна прагнути до незалежності.

5. Дозволяти чоловікові бути собою

Дайте чоловікові свободу, і він зробить заради вас що завгодно. Найчастіше представникам сильної статі дуже не вистачає цього почуття в житті. І чоловік буде тисячу разів щиро вдячний жінці, яка йому його подарує.

6. Бути активною

Життя не завжди подає все найкраще на блюдечку. А тому потрібно не лінуватися самій все у нього взяти.

Так, для цього доведеться постаратися – покинути свою зону комфорту, витратити час і сили, щоб подолати деякі перешкоди. Але тільки так можна отримати від життя більше, ніж воно саме здатне вам дати.

7. Нічого не вимагати у чоловіка

Будь-який нормальний чоловік не потерпить, коли від нього чогось вимагають, тим більше, якщо це буде жінка.

Йому можна запропонувати щось зробити, а ось ставити до стінки і наказувати потрібно тільки в тому випадку, якщо ви бажаєте отримати його в якості ворога.

8. Бути позитивною

Людям подобаються позитивні емоції. І вони тягнуться до тих, хто здатний їх викликати. Робіть людям компліменти, щиро смійтеся з ними – і вони будуть від вас без розуму.

9. Не жити сьогоднішнім днем

Побачити Париж і померти – це не про мене. Скільки б не говорили про те, що потрібно жити сьогоденням, я з цим ніколи не погоджуся. Людина повинна бути орієнтованою на майбутнє. І тільки тоді воно буде приносити приємні, хоч і очікувані сюрпризи.

10. Завжди добре виглядати

Жінка просто зобов’язана завжди добре виглядати, адже зовнішній вигляд – її візитна картка. А неохайних дам відразу ж списують з усіх рахунків.

Дотримуючись цих нехитрих правил, ви завжди швидше досягнете потрібного результату. Крім цього, люди почнуть думати про вас набагато краще. А що ще потрібно мудрій жінці для щастя?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: