Жіноча родзинка або як закрутити голову будь-якому чоловікові

16.04.2021 23:13   Джерело: Кава з молоком
Опубліковано : Новини Тернопілля

10 простих істин, які змусять його втратити голову і закохатися по вуха!

Жінка в будь-якій ситуації повинна залишатися жінкою

На жаль, багато хто з нас забувають про це. Наш головний мінус – це зайва емоційність, яка проявляється, коли нас виводять з себе. Дуже часто в запалі гніву, ми говоримо дуже багато слів, про які потім шкодуємо, коли вщухне гнів, і здійснюємо такі вчинки, за які дуже часто буває соромно. Тому в будь-яких ситуаціях потрібно вчитися тримати себе в руках. Якщо ви цьому навчитеся, то будете дуже сильно виділятися на тлі всіх його знайомих.

Станьте для нього загадкою

Не відправляйте коханому сльозоточиві смс, якщо він не давав про себе знати пару днів. Ви не повинні належати своєму чоловікові на 100%. Коли чоловік усвідомлює, що жінка йому повністю належить, і він може побачити її в будь-який час дня і ночі, то пропадає вся романтика: він може затримуватися на роботі, зустрічатися з друзями замість ваших побачень, які він навіть забуває скасувати. А все тільки тому, що він знає, що варто йому зателефонувати і попросити вибачення, як ви відразу ж кинетеся до його ніг і вибачите його.

Не бійтеся втратити свого чоловіка

Якщо ви будете боятися, то дуже скоро він буде грати вами як маріонеткою. Покажіть йому, що у вас і без нього купа варіантів, як провести цей вечір. І незабаром результати не змусять вас чекати.

Поважайте себе

Якщо вибір стоїть між гідністю і підтриманням стосунків, то завжди вибирайте гідність. Ви повинні відразу показати чоловікові, що про вас не можна витирати ноги, що ви не ганчірка, а мрія багатьох чоловіків. А якщо він цього не розуміє, то нехай котиться на всі чотири сторони. Вам не потрібен чоловік, який не поважає вас. І дуже незабаром ви знайдете чоловіка, який буде дійсно вас гідний.

Будьте недоступні

Не погоджуйтеся відразу на побачення, на інтимні стосунки, навіть якщо при його погляді у вас починає шалено калатати серце, і підгинаються коліна. Чим менше ви проявите інтерес, тим більше він зацікавиться.

Не будьте для нього матусею

Не треба його надмірно опікати. Це ні до чого доброго не приведе. Чоловікові завжди потрібно відчувати себе чоловіком, та й вам, швидше за все, потрібен брутальний самець, а не ганчірка для підлоги, тому дозвольте йому самому приймати рішення, навіть якщо він в них потім покається. Але якщо вже несила, то не забудьте приказку: «чоловік голова – жінка шия». Направляйте свого чоловіка, але так, щоб він про це й не здогадувався.

Не говоріть з ним з перших зустрічей про серйозні стосунки

Це злякає будь-якого представника протилежної статі. Робіть вигляд, що ви не хочете їх також як і він, навіть якщо в душі у вас при цих словах починають шкребти кішки.

Випромінюйте впевненість

Не порівнюйте себе з іншими його партнерками. Це нерозумно. Адже ви, швидше за все, набагато краще за них, якщо він пішов від них до вас. Подумайте про це.

Будьте жіночною

Ви повинні виглядати жіночно і ніжно, як троянда з «Маленького принца», тоді ваш принц захоче вас захищати і оберігати як тендітну квітку. А вам як раз це і потрібно! Не забувайте, що ви завжди повинні виглядати на 100%. У вас завжди повинен бути ідеальний манікюр, ідеальний макіяж, охайна стильний одяг, що підкреслює достоїнства фігури і приховує її недоліки. Забудьте про джинси з футболками і светрами. Це зручно, але чоловіків це зовсім не приваблює.

Робіть йому компліменти

Не забувайте робити компліменти своєму хлопцеві. Чоловіки це ой як люблять. Він точно не встоїть, якщо ви почнете шепотіти йому в вушко про те, який він чудовий, добрий, ніжний і сильний.

І наостанок: любіть себе – і будуть любити вас. Якщо жінка любить себе і ставиться до себе з гідністю, то і чоловіки будуть ставитися до неї відповідно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Кава з молоком  

Коментарі