У Тернополі презентували збірника вибраних статей Степана Бандери

Опубліковано:
16 Квітня, 2021

У Тернополі сьогодні, 16 квітня, презентували збірника вибраних статей Степана Бандери «Перспективи Української Революції». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

У книжці зібрана історія про період боротьби українського народу за свою свободу, яка розвіює міфи про життя і діяльність автора та допомагає зрозуміти його світогляди. Вперше книга вийшла друком майже через 20 років після смерті Степана Бандери – у 1978 році у Мюнхені, за сприяння друзів автора.

«Сьогодні в Україні активно дискутують про Степана Бандеру, його життя, та, на жаль, ніхто не читав його праць. І це великий феномен, що Бандера залишився як образ, сформований нашими ворогами та опонентами, а з іншого боку – Бандера залишився частиною історичного наративу та історичної пам’яті», – розповів під час презентації укладач книги та громадсько-політичний діяч Юрій Сиротюк.

Згодом збірник статей Степана Бандери «Перспективи Української Революції» передадуть у бібліотечний фонд міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ІІ Молодіжний Історичний Форум, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОУН-УПА, #Стпан Бандера, #тернопіль, #тернопільські новини, #УПА
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: