На Тернопільщині засудили терориста «ЛНР» до 15 років позбавлення волі

Опубліковано:
16 Квітня, 2021

На Тернопільщині заочно засудили терориста «ЛНР» із Луганщини. Суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років з конфіскацією майна.

Як повідомляє Тернопільська обласна прокуратура, чоловік добровільно вступив до «15-го батальйону територіальної оборони народної міліції луганської народної республіки», де його було призначено на посаду спочатку командира взводу, а пізніше – заступника командира батальйону з озброєння. Упродовж 2015 – 2017 років він брав участь у злочинній діяльності терористичної організації «ЛНР» на тимчасово окупованій території Луганської області.

«Обвинувачений організовував перевірки технічного стану озброєння і військової техніки, а також її видачі бійцям зазначеного батальйону для ведення бойових дій проти військовослужбовців ЗС України та працівників правоохоронних органів на лінії розмежування в районі населених пунктів Калинове, Молодіжне, Михайлівка та Золоте Попаснянського району Луганській області», – йдеться у повідомленні.

Відтак, за діяльність у терористичній організації суд признав чоловіка винним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #ДНР, #ЛНР, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: