Три чоловічих помилки, які гарантують зраду дружини

Опубліковано:
15 Квітня, 2021

Щоб отримати жінку, яка зраджує вам під кожним кущем, раптово втече з єгиптянином або вдарить ножем в спину, досить проігнорувати всього три важливі принципи роботи жіночої психіки.

Цих пунктів достатньо, щоб визначити – роги у чоловіка точно є. Хоча сам він ще багато років може не розуміти: а що я такого зробив? Чому вона пішла?

Жінкам потрібно від чоловіків багато, але їх вимоги можна скоротити до трьох базових речей.

Якщо одна з цеглинок випадає, то вся будівля руйнується. Ці три речі дуже прості. Запам’ятайте їх назавжди, якщо не хочете проблем.

Отже, жінці ЗАВЖДИ потрібні:

1. Захист

Це не тільки набити морду хуліганам. Зараз не 90-ті, і такий героїзм проявляти практично не доводиться. Захищати жінку доводиться від більш нешкідливих, але не менш руйнівних речей.

Наприклад, захищати від гніву своєї мами, якщо ви живете у свекрухи. Це дуже важливо, хоча і не очевидно. А ще краще взагалі захистити від приниження жити в чужому домі, знявши квартиру.

Потрібно бути готовим захистити її від злісної начальниці, давши перепочинок і можливість знайти краще місце. А в ідеалі взагалі захистити від матеріальних проблем хорошим і міцним заробітком.

Чоловіча турбота – захищати жінку від усього, чого вона боїться і з чим не може впоратися сама. Базова чоловіча функція – дати спокій і безпеку існування.

Не можеш дати це – не ображайся на зраду. Пам’ятай, якщо тебе не було поруч, коли потрібен захист – ти зробив крок до розриву. Якщо ти був в цей час п’яний, або занадто зайнятий своєю роботою, або друзями – це не виправдання.

2. Допомога

Це найочевидніший прояв любові. Відмовляючи дружині в допомозі, ти говориш їй: я тебе не люблю. Яких стосунків ти хочеш взамін?
Допомагати потрібно навіть тоді, коли справа не здається тобі чоловічою. Бачиш, що не справляється – допомагай.

Допомагай, коли вона втомлюється з дитиною.
Допомагай, коли їй потрібно сходити за покупками – інакше їй доведеться тягти сумки самій.
Допоможи, якщо бачиш, що на роботі у неї завал – зустрінь на машині ввечері, зроби їй ванну з піною, приготуй вечерю.

Коли вона слабка, а ти раптом в білому – ти герой. Повір, вона це оцінить! У ті хвилини, коли ти залишив її одну і без допомоги, в її голові народжується образа, а може бути і зрада. А що? Сам винен!

3. Сексуальні емоції

Секс нам теж потрібен. Але тільки трохи не такий, як чоловікам.
Через це і виникає більшість непорозумінь і зрад, насправді.

Нам потрібні саме емоції в сексі, а не кількість і якість рухів. Якби вся справа була в рухах, ми б жили не з вами, а з вібраторами.

Ми хочемо від вас ніжності, пристрасті, бажання, чогось нового. Не тільки жінка повинна читати книги «Як сексуально задовольнити і утримати чоловіка». Після 5-7 років спільного життя і чоловікові непогано б обзавестися книжечкою про постільні премудрості. Над сексуальним життям повинні працювати обидва, а не як у нас – тільки жінка.

Якщо ти не даєш їй сексуальних емоцій, а замість цього кинув чергову палицю і хропеш зубами до стінки, емоції дасть хтось інший. Якщо їй потрібен секс по четвергах, а ти в цей час п’яний, у неї все одно буде секс по четвергах, не залежно від того, є ти вдома, чи тебе немає.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #зрада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: