Одна з найуспішніших жінок України Марина Авдєєва розповіла тернополянам «Про бізнес і життя»

Опубліковано:
15 Квітня, 2021

У Тернополі відбувся відкритий діалог «Про бізнес і життя» за участі Марини Авдєєвої – керуючої акціонерки однієї з найбільших страхових компаній України «Арсенал Страхування». Бізнес-леді, яка входить до ТОП-100 найуспішніших жінок України, розповіла тернополянам, як досягла успіху. Організувала захід керівниця регіонального представництва «Жінки в бізнесі» у Тернополі, власниця торгової марки Fruit Art Home Jam Ольга Навроцька.

Марина Авдєєва розповіла, що високо цінує талановитих людей і з радістю запрошує їх на роботу у свою компанію:

«Щодня я шукаю найталановитіших людей і зустрічаюся з ними. І, якщо така людина згідна прийти у мій офіс, – я сама проведу їй екскурсію, я її вмовляю прийти до мене на роботу, тому що сьогодні талановиті люди вибирають роботу, а не навпаки, як це було раніше».

Жінка пригадала, що на початку її кар’єри, усе було не так, тоді було важко влаштуватися на хорошу роботу і за це треба було боротися. Але, все ж, наполегливість і бажання працювати допомогли їй прокладати дорогу вперед.

null

«Я із простої сім’ї. Моя мати – економіст, а батько – все життя викладав економіку в університеті. Пам’ятаю часи безробіття, коли розвалився Радянський Союз і тоді мені дуже була потрібна робота. Я розуміла, що якщо не знайду хороше місце роботи, то мені «світить» та робота, яку для мене готували батьки – бути асистентом на кафедрі економіки, де працювала мама. Мати хотіла, щоб я зайняла її місце, коли вона вийде на пенсію. А це був навчальний заклад, на який не було дотацій, у якого бракувало грошей навіть на те, щоб заплатити за світло, чи опалення, взимку там було дуже холодно, не було комп’ютерів».

Тоді, каже Марина, вона вирішила діяти, купила газету з оголошеннями про роботу і зупинилась на найбільш оплачуваній  вакансії.

«Я обрала вакансію у страховій компанії із заробітною платою – 500 доларів. На той час – це були величезні гроші. Для порівняння, мій батько в університеті заробляв 10 доларів на місяць. Я пішла на співбесіду і мене не прийняли. Потім я ходила туди на співбесіду ще 11 разів і отримувала відмови. На 12-тий раз я прийшла, щоб сказати, що буду працювати безкоштовно, оскільки у мене починається практика. І мене взяли. За два тижні мені запропонували місце звичайного спеціаліста, зарплата була 500 гривень, а долар коштував приблизно 2,8 гривні. Тобто, це була чудова зарплата. Відділення, у яке я прийшла працювати спеціалістом, – я очолила у 2005 році», – розповідає бізнес-леді.

null

На думку Марини, друзі у бізнесі – це добре, тому що тоді робота більш злагоджена і всі працюють на результат.

«Коли я звільнялася із попередньої компанії, щоб створити власну – услід за мною звільнилися 150 працівників, щоб далі працювати зі мною. Це були мої друзі. Вони розуміли, що оскільки ми друзі, – вони не зможуть конкурувати зі мною. Зараз у моїй компанії працює половина моїх одногрупників і половина однокласників. Я рада, що ми з ними разом», – зауважує акціонерка «Арсенал Страхування».

За словами Марини Авдєєвої, бізнесу в Україні не легко, але якщо докласти зусиль – усе вийде.

«Мій старший син каже, що не хоче виїжджати за кордон, бо хоче жити на рідній землі і розвивати власну країну». 

Бізнесменка розповідає, що одночасно розвивати бізнес і приділяти час рідним – можливо і їй це вдається. Своїми дітьми – пишається. З чоловіком працює в одній компанії і для неї це комфортно.

«Буває, що ми з чоловіком на роботі настільки зайняті справами, що й не бачимось протягом дня, або через ранні ділові зустрічі – вранці вдома не зустрічаємось. Але ми розуміємо, що такий насичений графік – на благо спільної справи». 

А ще, Марина Авдєєва рекомендує тим, хто займається бізнесом – «мочити своїх конкурентів», щоправда, у позитивному розумінні – треба «стрибати» вище інших своїми досягненнями, новими ідеями, стрімким розвитком.  

Цей захід був благодійним. Організатори збирали гроші на лікування півторарічного Максимчика Антонишина, у якого важка хвороба – СМА і на лікування треба зібрати понад 2 мільйони доларів.

Ольга Навроцька провела благодійний аукціон, на якому продавали картини. Найдорожча із них –робота відомої тернопільської художниці Олесі Гудими, яку придбали за 500 доларів.

null

 

null

Також на зустрічі представили нових членкинь регіонального представництва “Жінки в бізнесі” у Тернополі.

null

 

null

«Ми намагалися цим заходом і допомогти Максимчику Антонишину та його сім’ї, і принести користь тернополянам від спілкування з цією талановитою, мудрою, успішною жінкою – Мариною Авдєєвою. Нам дуже приємно, що вона уже не вперше приїжджає до Тернополя і щоразу з радістю спілкується з його жителями. Гадаю, що учасники цієї мотиваційної зустрічі почерпнули для себе щось корисне, можливо, хтось щось вирішив змінити, можливо, зрозумів, у якому напрямку рухатися. Ми раді, що наша організація поповнилася новими членкинями і запрошуємо жінок доєднуватися. Усі, хто хоче вступити до організації – можуть звертатися за номером телефону: (097) 626 28 12», – розповідає Ольга.

Мати Максимчика Антонишина – Юлія, розповідає, що лікування сина, фактично, у руках благодійників. «Це наша єдина дитина. Синочкові діагностували СМА у віці 10 місяців. Допомоги від держави немає. Гроші ми збираємо самотужки і приймаємо допомогу від небайдужих людей. Хвороба спричиняє незворотні зміни в організмі дитини, то ж  кошти потрібні терміново. Тому, прошу усіх допомогти врятувати нашого Максимчика”.  

Кошти можна надсилати на ці рахунки: 

ДЛЯ ЖИТЕЛІВ УКРАЇНИ!!!

MONOBANK

4441114423099561

АНТОНИШИН ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ (Тато)

ПРИВАТБАНК

5168757332535584

АНТОНИШИН ЮЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА (Мама)

АЛЬФА-БАНК

5355571108937020

АНТОНИШИН ЮЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА (Мама)

ДЛЯ ЖИТЕЛІВ ІНШИХ КРАЇН!!!

ПРИВАТБАНК (ДОЛАРОВА)

(USD) 4149499146292949

IBAN:UA263052990000026209894706080

SWIFT CODE: PBANUA2X

ANTONYSHYN VOLODYMYR (Тато)

ПРИВАТБАНК (ДОЛАРОВА)

(USD)5168745102886956

IBAN:UA293052990000026201895250856

SWIFT CODE: PBANUA2X

ANTONYSHYN YULIIA (Мама)

ПРИВАТБАНК (ЄВРО)

(EUR) 4149499146292931

IBAN:UA343052990000026204894706397

SWIFT CODE: PBANUA2X

ANTONYSHYN VOLODYMYR (Тато)

PAYPAL: kachunvita@gmail.com

 MONEY GRAM: ANTONYSHYN YULIA (Ukrain) ( Не забудьте повідомити номер переказу)

 https://gofund.me/49245465

На території Великої Британії отримувач допомоги для Максима:

Olha Oleksiv

Barclays Bank

Sort code 20-95-61

Acc. Number 70680648

Reference (призначення платежу DonationMaxim)

Paypal (£) olya.oleksiv09@gmail.com

Reference: Donations Maxim

null

 

null

Катерина Богуславська, фото: Ольга Навроцька

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Авдєєва, #допомога, #Навроцька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: