Деякі громади Тернопільщини відновлюють теплопостачання

Опубліковано:
15 Квітня, 2021

На Тернопільщині у 4 громадах відновили теплопостачання. Відповідне рішення прийняли виконавчі органами відповідних сільських, селищних та міських рад. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Рішення про закінчення опалювального сезону приймалися враховуючи температурні показники (середньодобова температура більша, ніж +8 градусів). Проте сьогодні 4 громади із 28 відновлюють теплопостачання, а саме: Тернопільська, Заліщицька, Збаразька та Теребовлянська», – розповідає Софія Близнюк.

Також як розповідає заступник директора департаменту – начальник управління житлово-комунального господарства енергозбереження облдержадміністрації Софія Близнюк, деякі громади прийняли рішення про часткове відключення опалення. Це означає, що тепло продовжує постачатися в об’єкти соціальної сфери – лікарнях, школа, дитсадках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалювальний сезон, #тепло, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: