Відійшов у вічність колишній директор Тернопільського міського стадіону, виконавчий директор ФК «Тернопіль», депутата Тернопільської районної ради, голова правління Великогаївської птахофабрики Ярослав Кирилович Колісник. Цьогоріч чоловіку мало б виповнитися 65 років. Про це повідомляє Номер один.

Зазначимо, що Ярослав Кирилович народився в селі Новосілка Підволочиського району. Закінчив восьмирічку в рідному селі. Повну середню освіту здобув у Скалатській школі. У 1974 році вступив до Тернопільського фінансово-економічного інституту на планово-економічний факультет (спеціальність – економіст). Трудову діяльність розпочав із посади головного економіста колгоспу імені Свердлова, що на Волині. Згодом працював економістом у Підволочиську в управлінні сільського господарства. Левову частку життя працював на великогаївській птахофабриці, в тому числі був головою правління товариства. Також працював на виробничому об’єднанні «Птахопром». Обіймав посаду директора КП «Тернопільський міський стадіон».

До останніх днів свого життя працював в Департаменті агропромислового комплексу Тернопільської ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ФК «Тернопіль», #Ярослав Кирилович Колісник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: