На Кременеччині чоловік дошкою від паркана ледь не вбив сусідку

Опубліковано:
15 Квітня, 2021

Трагедія сталась у середині серпня минулого року. Це була субота, відтак і потерпіла, і її кривдник порались кожен на своєму подвір’ї. Перший не стримався чоловік та буркнув щось образливе молодиці. Гостра на язик, та не забарилася з відповіддю. Відтак укотре виникла сварка.

У розпал конфлікту сусід схопив довгий дерев’яний брусок, що лежав біля паркана, й кинув у жінку. Оскільки відстань була невелика – 8-10 м, палка потрапила прямо в ціль. Точніше – у голову сусідки й проламала їй череп. Від удару потерпіла знепритомніла і впала. Побачивши, що з рани бризнула кров, кривдник поспішив не на допомогу, а сховався у хаті.

На щастя, матір побачила з вікна, що з донькою трапилось нещастя, й кинулася їй на допомогу – підняла з землі, завела до кімнати та викликала «швидку». Оскільки травма була важка, потерпілу ушпиталили до лікарні.

Варта зазначити, що навіть сім місяців потому на час розгляду кримінального провадження у Кременецькому районному суді поранена за станом здоров’я не змогла бути присутньою на засіданні.

Відтак суд визнав чоловіка винним в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння (ч.1 ст. 121 КК України). Однак врахував, що він раніше не судимий, визнає свою вину й повністю відшкодував моральну та матеріальну шкоду, що є пом’якшуючими обставинами. Водночас і те, що потерпіла наполягала, аби її кривдника позбавили волі, а тому призначив гарячому на руку сусідові реальних 3 роки тюрми.

Швидше за все, засуджений оскаржить свій вирок у суді апеляційної інстанції.

Марина Криниця

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сусід, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: