5 дивовижних якостей, які роблять жінку неймовірно привабливою в очах будь-якого чоловіка

14.04.2021 23:13   Джерело: Кава з молоком
Опубліковано : Новини Тернопілля

Вважається, що «чоловіки люблять очима», тобто є істотами візуальними. Незважаючи на це, тебе може дуже сильно здивувати, що саме здатне залучити й утримати представника сильної статі в довгостроковій перспективі.

Мало хто знає про них. А ті, хто знають, не поспішають ділитися. Але оскільки я прагну допомогти кожній читачці, то по секрету розповім про 5 якостей, які дозволять стати чарівно привабливою в очах будь-якого чоловіка:

1. Безневинна чистота

У наші дні навряд чи знайдеться жінка, яка виходить заміж незайманою. Але чистота і непорочність все ще залишаються дуже привабливими для чоловіків. У дитинстві ця природна чарівність присутній у всіх дітей (особливо – у дівчаток).

З віком ця якість у більшості притупляється, а деякими і зовсім втрачається. Тому вона і цінується так високо.

Крім того, багато чоловіків часто не хочуть відкривати свою душу перед жінками, з якими знайомляться, якщо в минулому у них були стосунки, які заподіяли біль.

Так ось – щира невинність миттєво розчиняє будь-емоційний блок. У чоловіка в природному порядку відпадає необхідність захищатися, коли він бачить перед собою воістину чисту істоту.

Безневинна чистота – ключ до будь-якого серця, вона допомагає миттєво створювати нові емоційні зв’язки.

Тобі не обов’язково бути незайманою, щоб володіти цією якістю. Потрібно всього лише «приміряти» образ невинності і зробити його частиною себе. Правда, для цього знадобляться або хороші акторські здібності, або щира доброта, – інакше чоловік може відчути нещирість і твої старання дадуть ефект, прямо протилежний бажаному.

Кілька «чистих» образів тобі на замітку – Мерилін Монро, Бріджит Бардо, Одрі Хепберн. З відмінних персонажів варто звернути увагу на Лоліту з однойменної книги Набокова і Одрі Хорн з культового серіалу «Твін Пікс».

2. Ласкава ніжність

Якби ти змогла заглядати в свідомість нормальних чоловіків, щоб дізнаватися, чого вони хочуть від супутниці життя, то напевно найчастіше зустрічала б комбінацію «ніжність + турбота».

Багато чоловіків втомилися від владних жінок, а також від тих, які тільки те й роблять, що скаржаться на життя. Так, представники сильної статі просто хочуть, щоб поряд була мила, приємна, уважна й ласкава споріднена душа.

Незалежно від того, наскільки успішний чоловік, він завжди хоче, щоб його цінували.

Жінка, яка мило і, головне, щиро сміється над його жартами, а також знає, як правильно торкатися до його тіла – ось хто потрібен більшості чоловіків в якості берегині домашнього вогнища.

По факту ця якість є продовженням попередньої – душевна чистота сприяє прояву доброти, яка у стосунках з коханим чоловіком переростає в турботу, а якщо мова йде про фізичні взаємодії – в ніжність.

Знову ж таки, цю якість, як і невинність, складно підробити, якщо її у тебе спочатку немає. Можна лише розвинути вже наявні зачатки.

І ще один момент – стати доброю/ніжною/ласкавою, проживаючи під гаслом «Всі мужики – козли!», навряд чи вийде.

3. Впевненість в собі

У кожного чоловіка є свої переваги щодо привабливості жіночого тіла і рис обличчя. Але не тільки від входження в певну чоловіком категорію «В моєму смаку» залежить, сподобаєшся ти йому чи ні.

Всупереч поширеним переконанням, чарівність жінки прямо пропорційна не тільки ступеню її краси, а й тому, наскільки вона задоволена собою.

На жаль, дуже багато жінок страждають комплексом неповноцінності, який розвинувся через сумніви в привабливості власного тіла.

Сором змушує жінок емоційно закриватися, блокувати свою сексуальність і часом навіть обмежувати себе в задоволенні фізіологічних потреб (відмова від сеkсу).

Все це накладає свій відбиток на образ, котрий постає перед поглядом чоловіка. Такі жінки сприймаються як нудні, малоприємні в спілкуванні і далекі від сексуальності.

Впевненість є одною із найсексуальніших якостей як для чоловіків, так і для жінок. Жінка, яка відчуває себе королевою, буде такою і в очах чоловіка. Віра в свою красу творить чудеса – вона змушує чоловіків захоплюватися.

4. Баланс «загадки» і «відкритої книги»

Ти, напевно, чула про те, що чоловіки за своєю природою – мисливці. Їм подобається отримувати щось унікальне, єдине в своєму роді, те, що інші не можуть отримати.

Почасти це так, але в довгостроковій перспективі образ «дефіцитного товару» не працює.

Згоден, на початку стосункыв ти зможеш бути загадкою, але чи залишишся ти такою через 10 років? Ні, тебе розгадають!

Зайва унікальність також може притягнути чоловіка, дуже люблячого розгадувати загадки. Мета цього підтипу, як ти вже зрозуміла, не забезпечувати, а розгадуватию

Ще одна небезпека такої поведінки – заплутати чоловіка, поставити в положення сапера на мінному полі, який не знає, де і коли буде вибух.
Я не кажу, що треба ставати «звичайною» і передбачуваною, тут потрібен баланс. Баланс між «загадкою» і «прочитаною книгою».

І не забувай: залучаючи чоловіка на загадку, ти залучаєш його не на себе, а на маску!

5. Променисте сяйво

Ця якість найцінніша і найважче піддається опису. Вона невловима і, на відміну від чотирьох попередніх, ъъ неможливо підробити.

Йдеться про те сяйво, яке наповнює кімнату, коли в неї входить усміхнена жінка. Вона випромінює радість, любов, щастя. У променях цього сяйва хочеться грітися, як в променях весняного сонця.

Так сяють жінки, які закохані. Такі промені поширюють жінки після ночі пристрасті. Так світяться щасливі мами, які обожнюють своїх дітей.

Жіноче сяйво – це справжній скарб, якого, якого здається часом, не гідний цей жорстокий світ. Це якість, від якої чоловіки просто мліють. Але, на жаль, далеко не всі жінки здатні його випромінювати: емоційний блок – основна причина цього.

Як дістати ці якості

Можливо, не всі з перерахованих якостей у тебе присутні в належній мірі, але зачатки їх присутні обов’язково. Просто тобі потрібно їх розвинути:

- перестати бути емоційно затиснутою;

- звільнитися від кайданів забобонів;

- піти з стежки бездумного слідування порадам подруг, які «життя побачили і всіх мужиків знають наскрізь».

Тільки так можна вивільнити свою природну чарівність. На додачу, багато інших з твоїх прихованих талантів теж розблокуються – ти почнеш жити в повну силу.

Тоді ти відчуєш себе непереборною спокусницею, яка з легкістю може змусити шалено битися серце кожного зустрінутого на твоєму шляху чоловіка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Кава з молоком  

Коментарі