Через потепління у громадах Тернопілля завершили опалювальний сезон

Опубліковано:
14 Квітня, 2021

У 12-ти громадах Тернопільщини завершився опалювальний сезон. Таке рішення прийняли враховуючи  кліматичні умови. Про це повідомляє.

«Рішення про початок та закінчення опалювального сезону приймається виконавчими органами відповідних сільських, селищних та міських рад. При прийнятті рішення виконавчий комітет враховує середньодобову температуру, яка має бути більш як 8 градусів тепла. Ми бачимо, що 11-13 квітня температура була більша, ніж +8 градусів. Відтак у 12 громадах прийнято рішення про закінчення опалювального періоду. З найбільших міст – це Тернопіль, Кременець, Почаїв, Гусятин та Шумськ. З 1301 котельні, яка працювала в опалювальний період, на сьогодні 15 – відключено», – заступник директора департаменту – начальник управління житлово-комунального господарства енергозбереження облдержадміністрації Софія Близнюк.

Подача тепла припиняється в усіх бюджетних установах. Але у Тернополі залишилося включене опалення в пологовому будинку та у ковідному відділенні лікарні № 2.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалювальний сезон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: