Відомий телеведучий поділився враженнями про команду риболовів «Опілля Воблерок»

Опубліковано:
13 Квітня, 2021

Ведучий телеканалу «Трофей» Семен Олд відзначив жагу до перемоги команди «Опілля Воблерок» у риболовних змаганнях Української Риболовної Ліги (UFL). Її представники Сергій Артюх та Ілля Ігнатович прагнуть вибороти перше місце у фінальному етапі UFL або хоча б упіймати найкрупнішу рибину змагань. Вкотре практикувалися у досягненні цілей чоловіки наприкінці березня на водоймах Черкащини.

На своїй сторінці у Фейсбуці Семен Олд заявляє, що риболови з «Опілля Воблерок» вперто йдуть до мети і випробовують усі техніки, аби заманити на гачок солідний за вагою трофей. Задля цього Ілля Ігнатович добре вивчив карти і є справжнім спеціалістом у ехолокаційній техніці. Учасники цієї команди хочуть впіймати рибу, яка заважить понад 10 кілограмів.

null

Не міг оминути увагою Семен Олд і традиційного спонсора команди — корпорацію «Опілля».

«Забігаючи наперед, відзначу, що човен команди «Опілля Воблерок» у складі відомих українських риболовів-спортсменів Сергія Артюха і Іллі Ігнатовича на воді користується винятковою популярністю! Реклама «ліквіду» явно вабить рибалок, що пропливають мимо. Народ просить налити, дати похмелитися чи на крайняк пригостити. Загалом пивко для ривка — найбільш актуальна тема!», — написав Семен Олд.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #команда риболовів «Опілля Воблерок», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: