Поважаюча себе жінка завжди виглядає розкішно. Вона випромінює світло і любов до життя. До неї хочеться тягнутися, адже вона сяє чистою радістю і гармонією.

На жаль, сумна правда полягає в тому, що поки ти сама себе не полюбиш, тебе ніхто не зможе полюбити. Точніше, полюбити щось зможуть, але хіба ти повіриш в щирість цих почуттів? Сьогодні ми вирішили написати про 10 ознак, які говорять про те, що жінка себе не любить.

Поважаюча себе жінка так не робить:

1. Не вміє говорити «ні»

Перша і найголовніша ознака відсутності самоповаги – це невміння відмовляти іншим. У більшості випадків нас вчать цьому ще батьки. Однак якщо людина не може іншим сказати «ні», нею починають користуватися.

2. Не піклується про своє здоров’я

Якщо жінка себе любить, вона не буде терпіти біль і відкладати візит до лікаря. Здоров’я для неї найважливіше.

3. Не доглядає за собою

Мова не про салонні укладання або дорогий манікюр. Жінці з низькою самооцінкою складно підтримувати своє тіло в чистоті. Вона не любить себе, тому не має сил на догляд за своїм зовнішнім виглядом.

4. Критикує себе

Якщо жінка не поважає себе, у неї завжди знайдеться причина, щоб обізвати себе товстою, дурною, незграбною. На жаль, при цьому вона думає, що об’єктивно себе оцінює.

5. Вважає себе некрасивою

Безумовно, тільки по-справжньому люблячій себе жінці може подобатися її зовнішність. Вона приймає всі свої недоліки і пишається чеснотами.

6. Боїться висловлювати свою думку

Нешануюча себе жінка скоріше погодиться з чужою думкою, з якою вона не згодна, ніж висловить свою. Це пояснюється невпевненістю в собі і страхом перед невдачею.

7. Просить порад у інших

Також така жінка частіше прислухається до інших людей, ніж до власного серця.

8. Переживає через чужі думки

Якщо жінка себе не поважає, вона боїться не сподобатися іншим, бути відкинутою і засудженою. Тому її більше турбує, що скажуть про неї оточуючі, ніж особиста думка.

9. Економить на собі

Не поважаюча себе жінка не прислухається до своїх бажань. А витрати на себе вона вважає легковажністю і непрактичністю.

10. Дозволяє погано до себе ставитися

На жаль, якщо жінка себе не любить, вона буде дозволяти й іншим погано до неї ставитися. А це загрожує психологічними проблемами.

Милі наші читачки, пам’ятайте, що єдина людина, яка більше за всіх на світі потребує вашої любові і відданості – це ви самі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: