У суботу, 10 квітня, відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. У Тернополі на пункти тестування з’явилося 1950 осіб, із 2032 зареєстрованих. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Учні ознайомилися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Також кожен учасник пробного тестування до 14 квітня має можливість скористатися спеціальним сервісом «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання», доступ до якого здійснюється через персональний кабінет.

Додамо, що У 2021 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 21 травня з хімії, також у травні випускники шкіл складуть тести з іноземних мов (англійської, німецької, французької та іспанської) та математики. ЗНО з інших предметів відбудеться з 1 по 15 червня 2021 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗНО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пробне ЗНО, #тернопіль, #тернопільські новини, #учні
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: