Відремонтувати дорогу між вулицями Яреми та Іллєнка просять тернополяни

Опубліковано:
12 Квітня, 2021

«Ремонт дороги, яка сполучає вул. Яреми та вул. Ю.Іллєнка з вул. В.Великого», – таку петицію у єдиному реєстрі місцевих петицій зареєструвала 6 квітня Мар’яна Сачук. Зокрема, у тексті петиції йдеться:

«На даний час житлові будинки, які знаходяться по вул. Яреми та по вул. Ю. Іллєнка, відєднані від цивілізації, тобто не мають сполучення із містом. Дорога, яка на даний час існує і сполучає дані вулиці із містом (пролягає до вул. В.Великого) знаходиться у аварійному стані. Жителі вказаних будинків не мають змоги нормально добиратися до своїх місць роботи. Діти, які відвідують дошкільні та навчальні заклади, а також інші мешканці вказаних будинків, кожного дня проходячи по вказаній дорозі перебувають у небезпеці, адже вказана дорога не облаштована пішохідною доріжкою, автомобілі і люди одночасно знаходяться на проїздній частині, що є реальною загрозою життю та здоров’ю і може призвести до жахливих наслідків.

Тому просимо провести капітальний ремонт дороги, яка сполучає житлові будинки по вул. Яреми та по вул. Ю. Іллєнка із вул. В. Великого, облаштувати вказну дорогу пішоходною доріжкою», – зазначає автор.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: