У Тернополі триває будівництво дворівневої дорожньої розв’язки на Гаївському шляхопроводі

12.04.2021 09:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Оксана Горобець

На об’їзній дорозі Тернополя - Гаївському шляхопроводі продовжуються роботи з будівництва нової сучасної дворівневої дорожньої розв’язки. Роботи на такому масштабному об’єкті тривають безперервно, адже зведення розв’язки заплановано закінчити до Дня міста.

«На даному об’єкті зараз проводяться роботи з монтажу балок ще одного рівня шляхопроводу, який буде служити для пропуску транспорту через об’їзну дорогу. Водночас, нижня дорога дворівневої розв’язки з’єднуватиме вул. Гайову і с. Великі Гаї. Днями планується завершити монтажні роботи балок, далі буде проводитися бетонування підпірних стінок, - розповідає  керівник підрядної організації «Тернопіль Мостобуд» Юрій Левкович. - Вже найближчого тижня робітники приступлять до підготовчих робіт з розкопування та початку бетонування підпірних стінок дороги зі сторони с. Великі Гаї».

Нагадаємо, у 2020 році за кошти Тернопільської громади було зведено та відкрито новий Гаївський міст, через який проходять два магістральні шляхи державного значення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі