«Озеленення планети»: жителі Тернопільщині приєдналися до акції

Опубліковано:
10 Квітня, 2021

Сьогодні, 10 квітня, жителі Борсуківської громади взяли участь у проєкті «Озеленення планети». Посадити саджені прийшли працівники сільської ради, старости сіл, небайдужі громадяни та активна молодь громади

«Сама природа сьогоднішнього дня сприяла тому, щоб схили пагорбів, береги річок та водойм, лісові галявини омолодились висадженими деревцями. Ця акція – чудова нагода продемонструвати наше ставлення до природи свого краю, своєї держави», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що організатором проєкту «Озеленення планети» є благодійний фонд «Озеленення України» засновниками якого є президент CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук та президент Business Woman Club Ганна Крисюк, за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів і Державного агентства лісових ресурсів України. Місією проєкту є висадити 100 000 000 дерев по всій планеті та змінити екосвідомість людей у всьому світі до шанобливого ставлення до природи.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Озеленення планети», #Борсуківська ОТГ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: