Відійшов у вічність письменник, журналіст, публіцист Арсен Онуфрійович Паламар

Опубліковано:
10 Квітня, 2021

З глибоким сумом повідомляємо, що 9 квітня на 85 році життя відійшов у вічність письменник, журналіст, публіцист Арсен Онуфрійович Паламар. Член Національних спілок журналістів (1972) та письменників України (2000).

Арсен Онуфрійович Паламар народився 18 червня 1936 року у Копичинцях, Тернопільської області. Закінчив філологічний факультет Чернівецького університету. Працював учителем, заступником директора школи, кореспондентом тернопільських обласних газет “Ровесник”, “Вільне життя”, “Свобода “. Автор перших в Україні книг на морально- етичну тематику — “Етика — молодим” (Київ, 1985), “Мудрость общения” (Москва, 1990), «Життя наше дурне», «Третя руїна» (Львів, 1998), «Деградація» (Київ, 2004),«Чи ми, українці, одної крові? Роздуми над недолею». Друкувався в обласній і республіканській періодиці. Працював у прес-службі Тернопільської обласної державної адміністрації’.

Висловлюємо щирі й глибокі співчуття родині та близьким померлого. Хай Господь упокоїть душу його чисту і праведну у Царстві своєму.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паламар, #подія, #смерть\, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: