Харківську область віднесли до червоної зони

Опубліковано:
10 Квітня, 2021
Таке рішення було схвалене через погіршення епідеміологічної ситуації в регіоні.

Вже із неділі, 11 квітня, в регіоні діятимуть максимальні карантинні обмеження. Відповідне рішення схвалила державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов у “Телеграмі”.

Протягом тижня “Укрзалізниця” надасть пропозиції щодо організації перевезень у регіоні. Доти потяги далекого сполучення на Харківщині курсуватимуть без змін, а продаж квитків і висадка та посадка пасажирів не обмежуватимуться.

Крім цього, державна комісія вирішила скасувати “червону” зону на території Івано-Франківської області. З 10 квітня цей регіон перебуває у “жовтій” зоні. З огляду на це, “Укрзалізниця” відновила продаж квитків на Прикарпаття.

Нагадаємо, що з 9 квітня у “червоній” зоні опинилися Запорізька та Хмельницька області. У “червоній” зоні діють жорсткі обмеження, як під час січневого локдауну: заборонено працювати закладам харчування, розважальним закладам, ТРЦ, кінотеатрам, театрам, закладам освіти (крім дитячих садочків і перших класів у школах), спортзалам, ринкам. Можуть працювати банки, аптеки, заправки, ветеринарні магазини, усі продовольчі магазини. Детальніше про обмеження, які передбачає червоний рівень епіднебезпеки, читайте за посиланням.

Тернопільська область, як і раніше, перебуває у “помаранчевій” карантинній зоні. Вона встановлюється після жовтої та свідчить про ускладнення епідемічної ситуації, а ще – сигналізує про небезпеку наближення до “червоного” рівня небезпеки. З переліком обмежень та заборон, що встановлені для “помаранчевої” зони, можна ознайомитися тут.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #червона зона
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: