Тернополяни проголосували проти демонтажу літака на Східному

Опубліковано:
10 Квітня, 2021
Свою думку щодо подальшої долі літака на масиві «Східний» у Тернополі мали змогу висловити місцеві мешканці. Та, за словами міського голови Сергія Надала, більшість проголосувала проти демонтажу.

 Тож його таки залишать. Про це мер Тернополя повідомив сьогодні під час традиційного прямого ефіру.

Було приблизно три тисячі коментарів і більшість людей висловилися за те, щоб зберегти літак, як один із символів та пам’ятних знаків. Кожен може мати свою думку, але я, як міський голова, змушений робити те, що потребує більшість громади, — наголосив Сергій Надал.

За його словами, питання демонтажу літака зараз, м’яко кажучи не на часі, адже є чимало важливіших напрямків, куди варто спрямувати кошти.

Відверто кажучи, ми живемо у досить скрутний час і ледве знаходимо кошти на лікарні, ремонти доріг, дорів… Тому зараз це не є найбільша проблема, на яку необхідно витрачати величезні кошти для того, щоб проводити якийсь терміновий демонтаж, адже ці роботи обійдуться не дуже дешево, — сказав міський голова Тернополя та додав, що громада сказала своє слово — більшість за те, щоб зберегти літак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #літак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: