Корпорація «Опілля» долучилася до порятунку хворих з коронавірусом

Опубліковано:
8 Квітня, 2021

Корпорація «Опілля» придбала три кисневі двоканальні концентратори для ковідного відділення Тернопільської центральної районної лікарні. Сучасна апаратура одночасно зможе забезпечувати киснем шістьох пацієнтів із середнім чи важким перебігом коронавірусу.

За словами виконувача обов’язків директора Тернопільської центральної районної лікарні Володимира Лісовського, протягом останніх тижнів проблема у забезпеченні хворих киснем і кисневими концентраторами стала вкрай актуальною, адже в області фіксують різке збільшення інфікованих ковідом. Значна частина пацієнтів, які проходять лікування у медичному закладі потребують кисневої підтримки. Водночас потужності заводів, де виготовляють кисень, недостатньо. Тому медиків неабияк хвилює питання, пов’язане з нестачею кисневих концентраторів.

На заклик лікарів відгукнулася корпорація «Опілля». Благодійники передали ковідному відділенню Тернопільської центральної районної лікарні три кисневі двоканальні концентратори.

«До нас звернулося керівництво цього медичного закладу з проханням допомогти. Ми одразу вирішили, що потрібно посприяти у забезпеченні киснем хворих на коронавірус, — заявив директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка. — Слід зауважити, що пивоварня «Опілля» завжди активно долучається до доброчинних проектів, зокрема підтримує тернополян і мешканців області. Адже ми повинні відчувати, що працюємо на спільне благо».

До речі, ковідне відділення у Тернопільській центральній районній лікарні діє вже вісім місяців. Наразі ситуація із захворюваністю в області напружена. Кількість ковідних пацієнтів у лікарні збільшилася в рази. Так, за словами інфекціоністки закладу Ольги Стець, якщо в січні-лютому у відділення поступало до 40 осіб з коронавірусом, то протягом березня госпіталізували 125 пацієнтів. Саме тому підтримка від «Опілля» є дуже доречною й в прямому розумінні слова рятуватиме життя мешканцям Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: