Неподалік села Івашківці трапилася автопригода – не розминулося два автомобілі. Одна людина загинула, а двоє з травмами потрапили до лікарні.

Як повідомляють в поліції, тридцятидворічний кермувальник автомобіля ВАЗ-211540, під час виконання маневру обгону попутних автомобілів, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з MAZDA-6. Після цього ВАЗ злетів у кювет, а його водій від отриманих травм загинув.

Медики доправили до лікарні двох пасажирів. Одна із потерпілих – неповнолітня уродженка Франківщини.

момент удару в даному авто перебувало двоє пасажирів. Неповнолітню уродженку Франківщини довелося вивільняти з металевої пастки. Її з забоями голови доправили до лікарні. Госпіталізували до медзакладу і іншу пасажирку, 1968 року народження. У жінки медики констатували переломи стегна та гомілки. Також лікарі діагностували у водія іномарки закриту черепно-мозкову травму. Однак чоловік відмовився від госпіталізації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: