У Тернополі виділили 1,5 млн грн на придбання кисневих концентраторів

Опубліковано:
7 Квітня, 2021

З бюджету громади додатково спрямовано ще 1,5 млн грн на придбання кисневих концентраторів та моніторів спостереження. Таке рішення прийняв виконавчий комітет.

Як зазначають в Тернопільській міській раді, раніше для міських лікувальних закладів було закуплено кисневі концентратори, відремонтовано киснепроводи, встановлено кисневі точки, придбано апарати штучної вентиляції легень. Зокрема минулого року у лікарні №2 облаштували стаціонарний кисневий генератор, завдяки чому заклад отримав автономне джерело кисню.

Однак кількість хворих із коронавірусом продовжує збільшуватися. Відтак на території комунальної міської лікарні №2 уже розпочали облаштовувати майданчик під встановлення кисневої бочки – генератора холодного кріогенного об’ємом 8 кубічних метрів. А також за додатково виділенні кошти для лікарні швидкої допомоги міської лікарні № 2 закуплять кисневі концентратори та монітори спостереження.

Додамо, що у Тернопільській лікарні швидкої допомоги розгорнули госпіталь на 160 ліжко-місць для надання медичної допомоги пацієнтам з коронавірусною інфекцією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Кисень, #кисневі концетратори, #коронавірус, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: