Надзвичайно важливо зробити якісне сполучення, яке стане частиною великого загальноукраїнського проєкту – «Дорога єдності», – Володимир Труш

Опубліковано:
7 Квітня, 2021

В Україні втілюється в життя амбітний проєкт – Дорога єдності, в рамках програми Президента «Велике будівництво». Він має на меті з’єднати схід і захід України сучасною, якісною дорогою. Тим самим символічно показавши, що ми єдині.

null

Вже з початку тижня, 5 березня, на маршруті Тернопіль – Бережани почали знімати старе зношене покриття. Дві фрези працюють на 1,2-кілометровому відрізку у межах села Підгороднє під Тернополем. Підрядна організація виконує поточний середній ремонт автошляху, котрий передбачає укріплення основи, влаштування двох шарів асфальтобетону, тротуарів та освітлення у населених пунктах та засобі організації безпеки руху.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Труш зазначає, що для нашої області вкрай важливо реалізувати даний проєкт у визначені терміни.

null

«Поточний середній ремонт проведуть на 47 км від Підгороднього до Бережан. Крім ремонту покриття лагодять і штучні споруди вздовж траси. Сьогодні ремонтують мости у Підгородньому та Почапинцях. Надзвичайно важливо зробити якісне сполучення, яке стане частиною великого загальноукраїнського проєкту – Дорога єдності», – зазначив голова ОДА Володимир Труш.

Дорогу М-12, на котрій виконують роботи, разом з трасою М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине буде об’єднано у найдовший автошлях країни, трасу М-30 Стрий – Ізварине. Він матиме протяжність 1392,3 км. Утворення нового автошляху, котрий зшиватиме схід і захід країни, присвячено 30 річниці Незалежності України.

Ділянка майбутнього автошляху М-30 Стрий – Ізварине в Тернопільській області проходить від меж Івано-Франківщини та Хмельниччини через Тернопіль. Від обласного центру до межі Хмельницької області її лагодили 2018 року. А от від Тернополя через місто Бережани до меж Івано-Франківської області цей автошлях не знав ремонту ще з 1990-х років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: