На Донбасі через обстріл та підрив на міні загинули двоє українських військовослужбовців

Опубліковано:
7 Квітня, 2021

На Донбасі через обстріл та підрив на міні загинули двоє українських військовослужбовців. Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Схід».

«6 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників поблизу населеного пункту Невельське. Внаслідок ворожого мінометного вогню один український захисник отримав поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу та, на жаль, під час евакуації він помер. Також, неподалік населеного пункту Степне, внаслідок підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення несумісні з життям», – йдеться у повідомленні.

Командування висловило щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблих захисників.

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються.

Нагадаємо, 5 квітня на Донбасі російські окупанти продовжили порушувати режим припинення вогню в зоні проведення ООС. Внаслідок обстрілу українських позицій загинули двоє військовослужбовців.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #донбас, #загинули, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: