На Тернопільщині від коронавірусу померли молоді люди віком 24 та 26 років

Опубліковано:
6 Квітня, 2021

Так, як повідомили лабораторному центрі, за останню добу на Тернопільщині зафіксували новий антирекорд смертності від COVID-19 – 21 випадок.

Наймолодшій жертві коронавірусу було 24 роки – хлопець з с. Великі Гаї Тернопільського району. Також не вдалося подолати недугу 26-річній дівчині з Бережан.

Крім цього, за останню добу епідеміологи зареєстрували 513 нових випадків COVID-19: Тернопільський район – 402, Чортківський – 65 та Кременецький – 46.

За весь час пандемії в Тернопільській області захворіло 57 тис. 662 людей. Станом на сьогодні одужало 46 тис. 777, летальних випадків – 851.

Зазначимо, що Тернопілля, як і раніше, перебуває у “помаранчевій” карантинній зоні. Вона встановлюється після жовтої та свідчить про ускладнення епідемічної ситуації, а ще – сигналізує про небезпеку наближення до “червоного” рівня небезпеки. З переліком обмежень та заборон, що встановлені для “помаранчевої” зони, можна ознайомитися тут.

ковід604

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: