Зібралися десятки парафіян, друзів та родичів: на Тернопільщині прощаються із 24-річним священнослужителем

Опубліковано:
6 Квітня, 2021

Відбулася панахида за новопреставленим ієреєм о. Любомиром Малоїдом. Щоб віддати шану померлому зібралися десятки священників, парафіяни, друзі та родина.

«У храмі Блаженного Якима Сеньківського відбулася Панахида, а, відтак, тіло було доставлене до церкви Пресвятого Серця Христового с. Великі Гаї (Тернопільський район), Великоглибочанського деканату. Саме тут о. Любомир 27 вересня 2020 року отримав ієрейські свячення з рук кир Василія Семенюка», – повідомляє пресслужба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Нагадаємо, що на 24-році життя перестало битися серце отця Любомира. Священнослужитель виконував уряд настоятеля і будівничого храму Блаженного Якима Сеньківського та сотрудника храму Пресвятого Серця Христового с. Великі Гаї.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Великі Гаї, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #о. Любомиром Малоїдом, #панахида, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: