В одному із міст Тернопільщини деяким жителям заборонили брати воду для миття авто та поливу городів

Опубліковано:
6 Квітня, 2021

На Тернопільщині МКП «Комунальник» Скалатської міської ради забороняє використовувати воду для миття автомобілів та поливу городів. Заборона стосується тих споживачів, котрі не мають встановлених водомірів.

МКП «Комунальник» забороняє використовувати воду для поливу городів, квітників, газонів, бруківки, проїзжих частин дороги, миття автомобілів та інших дрібних видів поливу, – йдеться в повідомленні адміністрації комунального підприємства, розміщеному на сайті Скалатської міської ради, – При невстановленні лічильників на воду, в зв’язку із втратами води і значними фінансовими витратами, ми змушені будемо збільшувати тариф на водокористування.

У підприємстві зазначають, що своєчасна та належна плата за водокористування є джерелом доходів для покращення послуг. Також закликають містян економно витрачати природні ресурси і оплачувати їх вартість, щоб вода була якісніша і її добування не було збитковим для підприємства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скалат, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: