З 12 квітня для закладів громадського харчування Тернополя діятиме додаткове обмеження

05.04.2021 11:13   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

У випадку погіршення епідситуації у Тернополі з 12 квітня заклади громадського харчування працюватимуть лише “на винос” або ж у режимі літніх майданчиків. Бари, кафе та ресторани зможуть також здійснювати адресну доставку замовлень, а от прийом відвідувачів у привіщенні буде заборонений.

Аби мати можливість працювати у зазначеному форматі, представники закладів громадського харчування мають оформити необхідні документи на роботу літніх майданчиків впродовж декількох днів.

До слова,  на засіданні штабу також було наголошено, що торговельні заклади міста (у тому числі ТРЦ) можуть обслуговувати населення виключно за умови забезпечення перебування в приміщенні не більше, ніж 1 відвідувача на 10 кв. м. площі, за наявності відповідного маркування для перебування в черзі, з дотриманням дистанції між клієнтами не менше 1,5 м, а також за умови виконання інших санітарних і протиепідемічних заходів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі