У Тернополі більш ніж добу посеред вулиці лежала жінка яка не могла встати, лише міняла позу. Врешті вона посеред вулиці і померла… Поліція не забрала її, швидка теж… Всі намагання людей їй допомогти були марними.

“На Бродівській вже 1,5 доби просто на асфальті лежить жінка. Постарша. Та, яких називають «бомж». Не раз її бачила в районі 6- го магазину, мала змогу – купувала їжу. Не тільки я. Сьогодні викликала поліцію та швидку. Жінка була трохи в нетверезому стані, кричала, щоб її залишили в спокої. Залишили. Лежить далі. Поряд дві собаки. Накрила курткою та одіялом. Затягти в під’їзд сама не можу, вона не хоче, чинить супротив. Не встає, тільки міняє позу. Поліція пояснила, що наразі закладів для таких громадян не існує” пише Ірина Раткевич.

За інформацією Ірини Раткевич, ця жінка там і померла, а тіло забрали.

Користувач Володимир Клочанюк впізнав в жінці Це пані Люда! Вона жила з двома псами у закинутому будинку, у Галицькому провулку. Там збудували тепер висотку. Тож вона спала на зупинках. Але збирала на смітниках їжу для своїх собачок. Вона їх годувала а вони її зігрівали своїм теплом зимою щоби не замерзла…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вулиця, #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: