Мешканці Тернопільщини продовжують ставати жертвами шахраїв. Лише за добу правоохоронці відкрили вісім кримінальних проваджень.

Як повідомляють в поліції, один із потерпілих розмістив на сайті оголошень допис про продаж хутра. До нього зателефонував потенційний покупець та попросив заповнити дані в посиланні, яке він надіслав продавцю. Він пояснив, що це необхідно аби він переказав коштів за покупку. Чоловік нічого не запідозрив, й зазначив всі свої персональні дані, які потребував аферист, аби спустошити його картковий рахунок.

У результаті чого чоловік втратив 14000 гривень. Від аналогічної схеми потерпіло ще троє краян, двоє з них хотіли заробити на продажі одягу й втратили 1140 гривень та 2919 гривень. А от тернополянка так й не продала парогенератор, однак з її електронного гаманця зникло 15000 гривень

До слова, правоохоронці закликають людей здійснювати покупки на перевірених інтернет-платформах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтернет-маназини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахраї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: