Надають допомогу пацієнтам зі COVID-19: в одній з опорних лікарень Тернопільщини постійні перебої з електроенергію

Опубліковано:
3 Квітня, 2021

У Кременецькій районній лікарні, де надають допомогу пацієнтам із коронавірусом, були перебої з електроенергією. Для того, щоб уникнути нещасних випадків, медзаклад придбав електрогенератор.

«З метою безперебійного електропостачання у стаціонарних відділеннях нашого лікувального закладу, для забезпечення життєвих функцій пацієнтів, здоров’я яких залежить від підтримки медичним обладнанням, враховуючи регулярні перебої у постачанні електроенергії та часті аварійні виключення, КНП «Кременецька опорна лікарня» придбало дизельний генератор К66 потужністю 60 кВт» – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що у рамках проєкту «EMERGENCY 2020» триває будівництво приймального відділення Кременецької районної лікарні. У відділенні встановлять нове обладнання – комп’ютерний томограф, рентген-апарат, УЗД-апарат.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #електрогенератор, #коронавірус, #кременець
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: