Стрілянина по дітях у Тернополі: підозрюваного залишили під вартою

Опубліковано:
2 Квітня, 2021

Чоловік, який стріляв по дітях, залишиться під вартою. Таке рішення прийняли під час судового засідання, яке відбулося 1 квітня.

Як повідомляють в прес-службі Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області, слідчий суддя розглянув клопотання про продовження запобіжного заходу щодо чоловіка. Відтак ухвалили, що підозрюваний залишиться під вартою до 30 квітня 2021 року.

Нагадаємо, що чоловік, з вікна своєї квартири, здійснив прицільний постріл із вогнепальної зброї в дітей, які знаходились на спортивному стадіоні однієї із тернопільських шкіл. Із тіла 8-річного Максима Капустина медики дістали чисельні осколки. Життя хлопця рятували у столичній клініці «Охматдит».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #Максим Капустяник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стрільба, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: