Для пацієнтів з COVID-19: на базі Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги розгорнуть госпіталь

Опубліковано:
2 Квітня, 2021

У Тернополі ситуація із захворюваністю на коронавірус залишається складною та має тенденцію до ускладнення. Про це повідомив епідеміолог Володимир Паничев.

Відтак станом на 2 квітня в закладах охорони здоров’я міста Тернопіль знаходиться 324 хворих, з них 310 пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, 11 пацієнтів з підозрою на COVID-19, 3 з пневмоніями. На амбулаторному лікуванні знаходиться 2148 хворих з підтвердженим випадком COVID-19.

«Ще 3-4 тижні тому число одночасно хворіючих мешканців коливалося в межах 2000 осіб, зараз спостерігаємо збільшення кількості у 4-5 разів. Це призвело до великого навантаження на систему охорони здоров’я та таких негативних наслідків як зростання середньодобової кількості хворих і середньодобової кількості осіб, які помирають»,  –  розповідає Володимир Паничев.

Відтак зі зростанням кількістю хворих директору Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги доручили розгорнути на базі лікарні повноцінний госпіталь для надання медичної допомоги пацієнтам з COVID-19, включаючи гостру хірургічну та травматологічну допомогу, на кількість ліжок, задекларованих НСЗУ (60 ліжко-місць).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: