На Тернопільщині ремонтують автомобільну дорогу H-18

Опубліковано:
2 Квітня, 2021

На Тернопільщині триває ремонт маршруту Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль на ділянці між Дарахівським перехрестям та межею з Прикарпаттям. На даний час вже 3 км траси Н-18 –покрили першим шаром.

«У рамках президентської програми «Велике будівництво» ми розпочали поточний середній ремонт траси Н-18. Підрядники працюють у швидких темпах. І ми вже можемо побачити перші результати. Уже 3 кілометри автошляху – з вирівнюючим шаром покриття з крупнозернистого асфальтобетону. На 5 км дороги провели регенерацію основи дороги. Фрезування старого зношеного покриття провели на 10 км», – зазначає голова ОДА Володимир Труш.

Усю протяжність дороги Н-18 у межах Тернопільської області планують відновити до кінця 2021 року. 

«На цій ділянці дороги ремонтні роботи стартували тиждень тому. Для того аби виконати заплановане, ми зразу розпочали комплексні роботи. Це означає, що окрім ремонту дороги будуть відновлюватися пішохідні доріжки, тротуари, освітлення, штучні споруди», – розповідає заступник начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Ігор Данилишин.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога Н-18, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: