Кожного дня виготовлювали понад 1000 пляшок фальсифікату: на Тернопільщині судитимуть «бізнесменів»

Опубліковано:
1 Квітня, 2021

Учасникам злочинного угрупування, які займались виготовленням та збутом фальсифікованих алкогольних напоїв, повідомили підозру.

Як повідомляє ДФС у Тернопільській області, кожної добу на підпільних цехах виготовлювали понад 1000 пляшок фальсифікату в добу. Алкогольні напої збували під виглядом горілки та коньяку різних марок.

Під час обшуків в учасників організованої злочинної групи вилучено понад 2600 літрів спирту, 1100 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, близько 1000 підроблених марок акцизного податку, близько 2000 пляшок скляної тари, більш як 5000 корків для коньячних та горілчаних виробів, значну кількість етикеток, пристрої для закорковування пляшок з алкогольними напоями, коньячні есенції, фени для нагрівання поліетиленової плівки при упакуванні алкогольних напоїв, ємкості для купажу.

Слідчі завершили розслідування та направили справу до суду з обвинувальним актом кримінальні провадження стосовно чотирьох осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #гуральня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підпільна гуральня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: