На Тернопільщині створено 102 сільськогосподарських кооперативів

Опубліковано:
31 Березня, 2021

Тернопільщина посідає друге місце за кількістю сільськогосподарських кооперативів Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

За словами директор департаменту агропромислового розвитку ТОДА Володимир Стахів, в області налічується 102 сільськогосподарських кооперативів. За кількістю діючих, які здійснюють виробничу діяльність і надають послуги своїм засновникам, – область показує перший результат.

Також на Тернопільщині надають фінансову допомогу воїнам АТО та новоствореним кооперативам.

«Учасники АТО отримали ділянки по 2 га. Вони об’єднуються і потребують допомоги з обладнанням, щоб надалі працювати на своїй землі», – зазначив Володимир Стахів.

Відтак за попередній рік надано послуг на суму понад 8 млн грн. Цьогоріч з обласного бюджету передбачено фінансову підтримку на суму 1 млн грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #сільськогосподарські кооперативи, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: