Центр професійної досконалості планують відкрити на Тернопільщині

Опубліковано:
31 Березня, 2021

На базі Чортківського вищого професійного училища планують створити Центр професійної досконалості. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає начальник управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ольга Хома, в області підготували три проєкти для участі в Всеукраїнському конкурсі щодо створення Центрів професійної досконалості. Один із яких пройшов відбір

«На базі Чортківського вищого професійного училища буде створено Центр професійної досконалості. Створення Центру дає можливість прогнозувати потреби ринку праці, готувати фахівців, які здатні навчати професіям, розширити навчання різних вікових груп, здійснювати підвищення кваліфікації, перекваліфікацію кадрів, здобувати нові професії», – розповідає Ольга Хома.

Представники Європейського інвестиційного банку та Міністерства освіти і науки уже ознайомилися із матеріальною базою та навчальним планом Чортківського професійного училища.

Додамо, що ініціатива фінансується Євросоюзом, загальна вартість становить 58 млн євро, а вартість одного центру – близько 5 млн євро.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #училище, #Центр професійної досконалості, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: