У Тернополі учасники АТО/ООС можуть отримати безкоштовне медичне обстеження

Опубліковано:
31 Березня, 2021

У Тернопільському міському лікувально-діагностичному центрі учасники АТО/ООС можуть безкоштовно пройти томографічне обстеження. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначив мер міста, діагностичний центр є одним із найкращий у місті.

«Ми закупили сюди нове діагностичне обладнання. Тут працює сучасний 32-зрізовий комп’ютерний томограф, який дає можливість робити якісні обстеження. Окрім того, ми провели у лікувально-діагностичному центрі капітальний ремонт із заміною вікон, дахового покриття, системи опалення та водопостачання, а також повністю комп’ютеризували заклад», розповідає Сергій Надал.

Для того, щоб пройти діагностику у клініці, необхідно записатися у реєстратурі за номером (0352) 47-22-98 або завітати у Центр на вулицю Руську, 47, який знаходиться на базі колишньої залізничної поліклініки. Учасники ж АТО/ООС можуть пройти процедуру безкоштовно. Для цього вони повинні мати направлення сімейного лікаря.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: