Хочете дізнатися про жінку все – подивіться на неї, коли вона спить

30.03.2021 23:13   Джерело: Кава з молоком
Опубліковано : Новини Тернопілля

Уві сні обличчя стає справжнім. Хочемо ми цього чи ні, воно розповідає про нас всю правду. Іноді ту саму неприємну правду, від якої хочеться втекти. Обличчя сплячої жінки дає відповіді на всі питання. Бути красивою уві сні – теж мистецтво.

… Може, ви не в курсі, але обличчя сильно змінюється уві сні. І видає все про свою господиню. Одна моя подружка, надзвичайно ефектна дівчина, ночами взагалі перетворювалася. У профіль була вилита Валентина Матвієнко. Причому вдень абсолютно ніякої схожості – тільки вночі. Я дивився на її профіль під час безсоння і думав: про що мені це говорить? Що вона владна і жорстка? Але ні, вона була такою ласкавою і грайливою зі мною.

Розгадка профілю прийшла приблизно через три місяці. Коли подружка відчула, що я повністю в її руках – вона раптом стала покруче Валентини Іванівни. Я тільки встигав догоджати-догоджати. І півроку був кимось на кшталт асистента, секретаря, банкомату. Якось вона так спритно влаштувала – я навіть не помітив. Наказувала – я виконував.

Поки не прийшов до тями від морока і не розлучився з дівчиною (а міг би про все здогадатися набагато раніше, коли вперше побачив її сплячою) позбавив би себе від всієї цієї фігні.

Пояснення у мене просте. Уві сні ми відпускаємо на волю всіх наших демонів, наше обличчя стає справжнім. Ми не володіємо своїм ним, і воно говорить про нас правду. Іноді зовсім неприємну правду.

Причому, про жінок набагато більше правди. У чоловіків набагато міцніші м’язи обличчя, вони можуть лежати без жодного виразу, а у жінок вони – м’які, податливі, динамічні. Спляча жінка – справжня жінка.

Ще одна моя подружка уві сні вічно хмурилася. Ні, вдень була нормальною і життєрадісною, а ночами прямо хмурилася. І якось я запитав прямо: у тебе все добре в житті?

І вона раптом почала говорити. Там було стільки проблем! Вона просто не вважала за потрібне мене ними турбувати. З проблемами розібралися поступово. Хмуритися уві сні вона перестала. Стала схожою на безтурботну німфу, і це було дуже красиво, я милувався ночами її обличчям.

Всім чоловікам я раджу ночами розглядати обличчя своїх нових подруг. Ви все про неї відразу зрозумієте. А заодно перевірите свої почуття.

Ось лежить вона така, вся розпатлана, мила, схожа на щасливу дитину – ну як не закохатися? Якщо у неї обличчя без тіні емоцій, кам’яне обличчя – тривожний симптом. Може, переколола ботоксу, а може, холодна людина. Ви щось відчуваєте до неї такої? Навряд чи.

Але якщо вона спить з перекошеним обличчям, якщо впізнати її не можна – чоловік занервує: хто тут? І краще від такої відразу бігти, тут же, прямо в піжамі. Це небезпечна жінка, точно вам кажу.

Не дарма ж у всіх легендах відьми орудують ночами. Думаю, всі казки про відьом – вони з сімейного ложа. Чоловік вночі прокинувся – побачив дружину з неприємним лицем. «Вона відьма!» – думає він. І біжить спати в клуню. А дружина і справді – жінка малоприємна. Не те, що б відьма, але наближена до цього.

Дівчатам теж дам пораду. Попросіть близьких сфотографувати вас уві сні. Маму, сестру або подружку. Упевнений: більшості вираз сплячого обличчя не сподобається.

Так, видовище може бути страшне. Значить, треба над собою працювати, приборкувати демонів. Все піддається тренуванню, включаючи демонів, які володіють вашою мімікою.

Ну а в фіналі – наша музична рубрика. Найбільшу любов вбити легко. Для цього треба всього лише хропіти уві сні. Хропляча жінка – це кошмар. Справа навіть не в тому, що вона псує життя тому, хто поруч, скидаючи в безсоння. А в тому, що це потворно. Жінка може погано готувати, навіть читати по складах – заради бога. Але тільки не хропіти.

І не треба мені говорити про аденоїди, гланди, труднощі носоглотки. Не в тайзі живемо, не на мисливській заїмці. Є лікарі, є ліки, все є для особистого щастя, безтурботного сну і для того, що Бунін назвав «легким подихом».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Кава з молоком  

Коментарі