Тернопільщина: стали відомі причини відставання від графіка вакцинації

30.03.2021 22:13   Джерело: Галас
Опубліковано : Новини Тернопілля

В Україні, зокрема, на Тернопільщині триває вакцинація населення. Проте, не все йде згідно з планом. Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов розповів про те, що темпи вакцинації в державі відстають майже у 2 рази і пояснив чому.

– Україна відстає від плану вакцинації у 1,8 рази. Там – не встигли, а там – «в нас не було бажаючих», «а ми вирішили перенести відкриття пункту вакцинації, бо ми там ще не верифікували до кінця», «не додзвонилися цим людям, які прийдуть вакцинуватися 80+», «а ми вирішили, що ми будемо поступово це відкривати», «а в нас дала збій система – ми не змогли відвантажити вакцину», – розповів Максим Степанов.

Нагадуємо, що в Україні наразі вакцинують препаратом CoviShield. Також Президент України Володимир Зеленський закликав українських політиків не дискредитувати вакцинацію.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Галас  

Коментарі