Мешканців Тернопільщини закликають долучитися до благодійної акції «Серце до серця – 2021»

Опубліковано:
30 Березня, 2021

Тернопільщина долучиться до 16-ї Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця – 2021», яка триватиме з 1 квітня по 30 вересня. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як розповів начальник управління сім’ї та молоді ОДА Андрій Човган під час прес-конференції, цьогорічна акція пройде під гаслом «Здорові немовлята» і буде присвячена збору коштів для закупівлі обладнання для дітей з вадами серця.

До участі в акції планують залучити близько 600 волонтерів – учнів шкіл, студентів, членів молодіжних та дитячих громадських організацій. Т

«Участь в акції можуть взяти усі охочі. Волонтери матимуть спеціальні бейджі, а скриньки, до яких збиратимуться пожертвування – захисні елементи та символіку благодійного фонду «Серце до серця». Зібрані кошти волонтери переказуватимуть на рахунок Фонду, а квитанції приноситимуть в штаб. Штаби акції та загони волонтерів діятимуть у кожному районі області. У м. Тернополі штаб акції діятиме на базі Молодіжного центру – Тернопіль (вул.Й.Сліпого, 3, каб. 3)», – розповів регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» в області Арсен Ляхоцький.

Додамо, що за 15 років проведення акції в Тернопільській області зібрано коштів та закуплено обладнання на суму 2 313 240,45 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вади серце, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #новонароджені, #Серце до серця – 2021, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: