Нападали та грабували людей: правоохоронці Тернопільщини затримали учасників злочинного угрупування

Опубліковано:
30 Березня, 2021

Правоохоронці Тернопільщини затримали учасників угрупування, які впродовж 2020-2021 років тероризувала жителів західної України.

Як розповідає начальник УСР в Тернопільській області Василь Джиджора, учасники угруповання нападали та грабували людей, які займалися валютними операціями. Усі підозрювані професійні спортсмени з боксу та боротьби. Так у 2020 році в Березовиці вони напали на подружжя і відібрали близько 256 тисяч гривень. У січні 2021 року підозрювані привласнили 140 тисяч євро, які належали жителю Чернівців.

У ході спільної операції з правоохоронцями трьох областей. Зловмисників вдалося затримати. Кількох підозрюваних затримали безпосередньо в міжнародному аеропорту «Бориспіль», коли вони повернулися з чергового відпочинку. Інших учасників виявили на території Львівської області. У ході обшуків в чоловіків вилучили елітні автомобілі, балаклави та бити, якими вони користувалися під час нападів, а також валюту.

Трьом особам обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. По четвертому учаснику питання вирішується.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортсмени, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: