У Тернополі на ставі чоловік врятував двох жінок, які провалились під лід (Відео)

Опубліковано:
29 Березня, 2021

27 березня у Тернополі молодий чоловік вчинив як справжній герой. Дві жіночки фотографувались на льоду тернопільського ставу. І хоч лід вже виглядав непевно, панянки вийшли, бо бачили сотні рибалок на льоду.

Пофотографувавшись, жіночки пішли до берега – пірсу біля замку, де причалюють влітку екскурсійні кораблі.

Першою провалились під лід молодша жінка. Вона не побачила невеличку ополонку, крізь яку вже проступила вода. Чи зробили її рибалки? Найімовірніше, що ні. Лід там часто зазнає навантаження від ніг бажаючих пройтись замерзлим ставом в останні дні. І не помітивши в сніговій каші, що там вже проступила вода, панянка, найімовірніше, стала просто у воду з неуважності. Або тонкий лід під її вагою проломився. Це дискусійне питання.

На допомогу їй кинулась старша жіночка, яка була в метрі від коліжанки. Вона теж пішла під воду, але лише до пояса. Молодша вже була у воді аж під пахи. Жінка розкинула руки і це її врятувало не зникнути під водою. У цьому місці глибина становить 5-7 метрів. Є куди тонути. Добре, що її встиг вхопити сміливий юнак, який не роздумуючись кинувся на допомогу. Він міг так само провалитись. Проте, лід його витримав. Справа кількох секунд – і він витягнув за руки обидвох жінок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеро, #рятівник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: