На Тернопільському ставі під кригу провалилися дві жінки

Опубліковано:
29 Березня, 2021

Двоє жінок, які хотіла зробити фото на Тернопільському ставі, провалилися під лід. На порятунок потерпілими кинувся правоохоронець, який проходив повз.

Як розповідає лейтенант поліції Микола Пилип’юк, він разом з дружиною прогулювалися набережною Тернопільського ставу Коли побачив, як поблизу берега під лід провалилася жінки, то поспішив на допомогу.

«Я помітив, як молода жінка опинилася у воді, старша кинулася її рятувати, не втрималася та впала. Часу на роздуми не було. Я боявся, щоб жінка з головою не пішла під воду та почав її витягувати», – зазначає Микола Пилип’юк.

Жінок витягнули із води. Медики, які приїхали на місце, надали допомогу потерпілим.

Припускає, одна із жінок не помітила ополонку і вступила в неї. Людей же закликають не легковажити та не виходити на оманливу кригу.

Додамо, що за проявлену відвагу керівництво Нацполіції Тернопільщини вирішило нагородити поліцейського. Відзначать його і рятувальники.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крига, #лід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільський став, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: