Папа Римський заявив, що диявол користується пандемією в своїх цілях

Опубліковано:
29 Березня, 2021

Папа Римський Франциск очолив службу у Вербну неділю в майже порожній базиліці Святого Петра через обмеження з коронавірусом. Він заявив, що диявол користується пандемією в своїх цілях.

Про це повідомляє агентство Reuters.

“Диявол користується кризою, щоб сіяти недовіру, відчай і розлад”, – сказав понтифік, додавши, що пандемія принесла фізичні, психологічні і духовні страждання.

У докоронавірусні часи у Вербну неділю, що знаменує початок Страсного тижня перед Великоднем, десятки тисяч людей заповнювали площу Святого Петра з оливковими гілками і пальмовим листям під час церемонії на відкритому повітрі.

Зараз лише близько 120 віруючих і близько 30 кардиналів взяли участь у недільній службі, приєднавшись до Папи. Майже всі, хто брав участь у месі, крім Папи Римського і хору, були в масках.

“Торік ми були шоковані. В цьому році ми відчуваємо більший тиск, і економічна криза стала важчою”, – сказав папа Франциск у своєму традиційному недільному зверненні після меси.

Італія перебуває на піку ще одного національного карантину, який має закінчитися після Великодня. У середу Папа наказав кардиналам і іншим священнослужителям знизити заробітну плату, щоб зберегти робочі місця інших священників.

З того часу, як він був обраний у 2013 році, Папа Франциск ясно дав зрозуміти, що вважає диявола реальним, заявивши в документі 2018 року, що було помилкою вважати його міфом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #папа римський, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: