«Перше та останнє попередження»: в Офісі Президента відреагували на позачергову вакцинацію приватних підприємців Тернопільщини

Опубліковано:
27 Березня, 2021

Поза чергою вакцинували препаратом CoviShield 40 працівників підприємств «Агропродсервіс» та «Тернопільського м’ясокомбінату». Світлини із вакцинації оприлюднили у соціальній мережі Фейсбук.

Як відповіли в Агропродсервісі, керівництво підприємства звернулося з відповідним листом-проханням про проведення вакцинації. Однак ні координаторка вакцинації в Тернопільській області, ні у Тернопільському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги не чули про проведення вакцинації працівників підприємств.

На інцидент відповів заступник глави Офісу Президента Кирило Тимошенко. Він зазначив, що обласна влада Тернопільщини уже отримала «перше та останнє попередження щодо цього інциденту».

«Допустити таке порушення порядку вакцинації на місцевому рівні – було помилкою, усі відповідальні особи в області повинні це чітко усвідомити. Ми маємо надію, що подібне більше не повториться – ні у Тернопільській, ні в інших областях», – підсумував заступник глави Офісу Президента.

Також, як додав Кирило Тимошенко, в Україні діє чітко затверджена дорожня карта вакцинації, відповідно до якої з середини березня розпочався другий етап вакцинації. На цьому етапі вакциною, закупленою за кошти державного бюджету, проходить щеплення людей з надзвичайно високим ризиком інфікування і розвитку COVID-19 і тих, хто надає медичні послуги.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агропродсервіс, #вакцинація, #Кирило Тимошенко, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопільський м’ясокомбінат, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: